Brug en blanding af de flotteste svampe, du kan få fingrene i, til denne pastaret – og gode, italiensk-krydrede pølser. Her får du opskriften på pasta med svampe og italiensk pølse
4 personer
Tid i alt 25 min
Det skal du bruge
500 g frisk pasta
Svampesauce
250 g portobellosvampe
250 g champignoner
100 g kejserhatte
4 spsk. smør til stegning
Salt og peber
1 stort løg
2 fed hvidløg
1 håndfuld bredbladet persille
1 håndfuld frisk timian
300 g salsicciapølser
1 dl hvidvin
2 dl grøntsagsbouillon
75 g parmesan
Pasta med svampe og italiensk pølse
Svampesauce: Rens svampe, og skær dem i tynde skiver. Steg dem i en stor gryde i halvdelen af smørret. Krydr med salt og peber, og lad det stege, til svampene bliver flot gyldne.
Pil og hak løg, og pil og pres hvidløg. Hak persille og timian fint (gem lidt timian til pynt). Lad det hele stege med i gryden, til løgene bliver klare.
Skær pølsen i mundrette stykker, og lad dem stege med, til de tager farve og er gennemstegte. Hæld hvidvin og bouillon i gryden, og bring saucen i kog.
Tilsæt resten af smørret, og lad saucen simre, til den begynder at tykne. Riv parmesan fint, og vend den i saucen lige inden servering.
Kog pastaen efter pakkens anvisning. Servér retten med friskkogt pasta, og pynt med timian.
Madplaner til hverdagen
Mangler du inspiration til hverdagsmaden? Se vores madplaner, uge for uge: Feminas madplan.