1. SYLTET RØDKÅL: Snit rødkålen i tynde bånd. Bland dem med eddike, ahornsirup, peberkorn og laurbærblade i en lille gryde, og giv det et hurtigt opkog. Tag straks gryden af varmen, og hæld indholdet over i et skoldet sylteglas. Sæt glasset i køleskabet indtil servering.
2. Afpuds svinemørbraden for sener, og skær den over, så den passer ned i din gryde. Bland paprika, hvidløgspulver, spidskommen, koriander, chilipulver, salt og peber i en skål, og gnub svinemørbraden grundigt ind i krydderiblandingen. Smelt smørret i gryden, og brun svinemørbraden på alle sider. Skyl og riv æblet, og tilsæt det sammen med bouillon. Lad det simre i 1 time under låg.
3. Tag mørbraden op af gryden og læg den på et skærebræt, så du kan rive kødet fra hinanden med 2 gafler. Læg kødet tilbage i gryden, og smag til med ahornsirup, æblecidereddike, salt og peber. Lad kødet simre videre og koge ind, mens du klargør resten.
4. TIL SERVERING: Lun tacoskallerne efter anvisningen på pakken. Halvér avocadoerne, fjern stenen, og skær avocadokødet i skiver. Hak koriander groft. Afdryp majskernene i en sigte. Servér pulled pork med tacos, syltet rødkål, avocado, koriander, majs og cremefraiche.
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Mandag: Tærte med græskar, grønkål og feta – få opskriften her
Tirsdag: Sojamarineret laks og kikærtesalat med avocado og kål – få opskriften her
Onsdag: Indisk kylling med ristet blomkål – få opskriften her
Torsdag: Kartoffel-smørrebrød med smilende æg – få opskriften her