Der er masser af fibre og vitaminer i grønkål, så spis bare løs!
1. Frisk grønkålssalat: Skyl grønkålen grundigt, og tag bladene af stokken. Læg dem i en foodprocessor, og blend dem fint. Fordel grønkålen på et fad. Flæk granatæblet på den bredeste led, og bank let med en grydeske på skallen, så kernerne falder ud. Fordel granatæblekerner og granatæblesaft over grønkålen. Krydr godt med salt og peber, og lad salaten trække, mens du steger bøfferne.
2. Steg bøfferne på en varm pande i lidt olivenolie i 2-3 minutter på hver side, afhængigt af hvor tykke de er. Krydr med salt og peber.
3. Skær mandlerne i mindre stykker, og drys dem over grønkålssalaten. Smuldr fetaen, og fordel den over salaten. Dryp salaten med olivenolie.
4. Servér bøfferne med grønkålssalat og evt. lidt godt brød som ekstra tilbehør.
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Pasta med koriander-mynte-pesto – Få opskriften her
Lammekoteletter med couscoussalat – Få opskriften her
Omelet med parmaskinke, tomater og purløg – Få opskriften her