1. Kog spaghetti efter anvisningen på pakken (gem 1 dl af kogevandet). Pil og hak løget fint. Skyl squash og tomater. Halvér squashen på langs, og skær den i skiver. Steg løg og squash i olie på en pande, til det tager farve. Tilsæt de hele tomater, og steg i 6-8 minutter. Hæld den kogte, afdryppede pasta på panden, rør godt rundt, og tilsæt 1 dl af kogevandet fra pastaen.
2. Servering: Skyl og hak persille og purløg. Skær gedeosten i 4 skiver. Anret pastaen i 4 dybe tallerkener, og dryp med olie. Drys persille og purløg over pastaen, og top med 1 skive gedeost. Krydr med salt og peber.
TIP: Du kan bruge pastaskruer eller penne i stedet for spaghetti.
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Mandag: Kylling i kokos med edamamebønner og citrongræs - Få opskriften her
Tirsdag: Torskefilet med grøn olivenpesto og ovnbagte rodfrugter - Få opskriften her
Onsdag: Tomatsuppe med kødboller og perlespelt - Få opskriften her
Fredag: Bøf med nudelsalat og ristede ris - Få opskriften her