En lille knasende snack, der kan gøres klar på bagepladen og bages i en varm ovn, lige før
den skal bruges.
Butterdejssnack
3 små plader butterdej
1 let sammenpisket æg
1 spsk. jomfru i det grønne
havsalt
Fetacreme
50 g græsk yoghurt
50 g valnøddekerner, let ristede
100 g feta
½ finthakket chili
4 stilke frisk koriander, hakket
3 spsk. olivenolie
havsalt og friskkværnet peber
Pynt
frisk koriander
Sådan laver du en butterdejssnack med fetacreme
Blend yoghurten med valnødder og feta.
Tag det ud af blenderskålen, og rør koriander og chili i, sammen med olivenolie, til en lind masse. Krydr med salt og peber.
Skær butterdejen i aflange, 1 x 6 cm store stænger, og pensl med æg på begge sider. Drys med jomfru i det grønne; sno stængerne let, og bag dem i en 220° varm ovn i 5-7 minutter.