1. Tænd ovnen på 190°. Del kyllingen i 8 stykker, og fordel dem i et smurt ovnfast fad. Krydr kødet med salt og peber, og steg det i 45 minutter ved 190°, til det er gennemstegt.
2. SPIDSKÅLSSALAT MED TRANEBÆR: Snit spidskål helt fint, og bland det med tranebær. Rist hasselnødder på en tør pande, og gnid de brune hinder af i et rent viskestykke. Hak nødderne let. Rør citronsaft og fintrevet citronskal sammen med olie, salt og peber, og hæld dressingen over spidskål og tranebær. Drys salaten med hasselnødder og basilikumblade, og servér den til kyllingen sammen med groft brød.
Se også vores bedste opskrift på en nem, grøn salat!
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Mandag: Wraps med andebryst og sesammarineret grønt - Få opskriften her
Tirsdag: Hakkebøffer med bagte rødbeder og marinerede hvide bønner - Få opskriften her
Torsdag: Stegt torsk med fennikel-gulerods-salat og grillet brød - Få opskriften her