1. Tomatsuppe: Læg tomaterne på en bageplade med bagepapir, og bag dem i ovnen ved 180° i 10 minutter. Pil skrællen af dem. Pil og hak løg fint, og steg dem let i olie i en gryde. Rens peberfrugten, skær den i grove tern, og bland dem med løgene. Tilsæt eddike, og lad det koge ind i gryden i 2 minutter. Hæld bouillon ved, og kog i 10 minutter. Blend suppen med en stavblender. Rør mascarpone, salt og peber i.
2. Pesto: Blend basilikumblade med olie, vand, parmesan, pinjekerner, salt og peber i en minihakker.
3. Gedeostbrød: Skær brødet i halve skiver. Smør dem med pesto, og top med gedeost. Dryp med olie, og drys med timian, salt og peber. Rist brødet i ovnen i 7 minutter. Anret suppen i skåle, dryp med pesto, og servér med gedeostbrød.
TIP: Servér evt. suppen med stegte kammuslinger eller stegt hvid fisk til.
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Mandag: Citrusmarineret andebryst med stegte grøntsager og ris - Få opskriften her