1. Stegte kartofler: Skrub kartoflerne, og vend dem med olie, estragon, salt og peber i et ovnfast fad. Bag dem i ovnen ved 180° i 30 minutter.
2. Mandel-crumble: Hak mandler og nødder fint i en minihakker. Bland dem med fintrevet limeskal, salt og peber. Vend fiskestykkerne i crumble’n, og læg dem i et ovnfast fad. Bag dem i ovnen ved 180° sammen med kartoflerne i 12 minutter. Drys med finthakket estragon.
3. Lakridsmarinerede rødbeder: Skræl rødbederne, og skær dem i meget tynde skiver, gerne på et mandolinjern. Vend dem med limesaft og olie. Krydr med salt, peber og lakrids. Pynt med estragon.
4. Brunet smør: Smelt smørret i en lille gryde, til det er lysebrunt.
5. Servér fisken med kartofler, rødbeder og brunet smør.
Opskriften er den del af en komplet gæstemiddag bestående af bagt aubergine, hvid fisk og krydret chokoladekage. Få opskrifterne på forret og dessert her