1. Kalvecuvette: Fjern senerne på cuvetten, og rids fedtsiden. Brun cuvetten på en pande med fedtsiden nedad. Vend cuvetten om, og steg kødsiden i ca. 2 minutter. Læg cuvetten i et ovnfast fad, og krydr med salt og peber. Steg den i en 175° varm ovn i 30 minutter. Lad den varme kalvecuvette hvile i 8 minutter, inden den skæres i skiver.
2. Stegte kartofler: Skrub kartoflerne, og skær de største i halve. Læg dem på en bradepande beklædt med bagepapir, dryp med olie, og krydr med salt og peber. Steg dem i ovnen sammen med cuvetten i 25 minutter, til de er møre.
3. Ristede bønner: Skyl og nip bønnerne. Skrub gulerødderne, og flæk dem på langs. Pil løgene, og hak dem fint. Steg løgene i olie på en pande, til de er klare. Tilsæt bønner og gulerødder, og lad dem stege med. Krydr med salt og peber.
4. Basilikumcreme: Rør yoghurt sammen med fintrevet citronskal samt salt og peber. Hak basilikum, og rør det i dressingen. Servér som tilbehør til kalvecuvette skåret i skiver, stegte kartofler og ristede bønner.