1. Appelsinmarinerede gulerødder: Skræl og flæk gulerødderne. Fordel dem på en bageplade med bagepapir. Rør presset hvidløg sammen med olie, salt, peber, hakket rosmarin og revet appelsinskal, og hæld det over gulerødderne. Bag dem møre i ovnen ved 200° i 20-25 minutter. Pres appelsinsaft ud over dem.
2. Ristet boghvede: Kog kernerne i rigeligt vand i 10 minutter. Skyl dem i koldt vand, og dup dem tørre i et viskestykke. Læg dem på en bageplade med bagepapir, og bag dem sprøde i ovnen ved 200° i 10 minutter. Afkøl let, og vend dem med olie, appelsinsaft, salt, peber og hakket dild.
3. Koteletter: Steg koteletter i olie og smør på en pande. Krydr med salt og peber. Servér med gulerødder og boghvedekerner.
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Tirsdag: Jordskokkesuppe med porrer og sprød parmaskinke - Få opskriften her
Onsdag: Laks stegt i soja med nudelsalat - Få opskriften her