PRØV OGSÅ: Bagt laks med ingefær og quinoasalat
1. Sojamarinade: Bring sojasauce i kog med farin, presset hvidløg, revet limeskal, limesaft, olie, chili og sesamfrø.
2. Laks: Læg laksen i en bradepande, hæld sojamarinaden over. Lad laksen marinere i 30 minutter. Steg laksen i en 200° varm ovn i ca. 25 minutter. Pensl undervejs med sojamarinaden fra bunden af bradepanden.
3. Nudelsalat: Læg nudlerne i en skål, og hæld 1 l kogende vand over. Lad nudlerne trække tildækket i 10-12 minutter, til de er møre. Hæld vandet fra. Snit rødkål fint. Skræl gulerødder, og skær dem i skiver. Skyl agurken, og skær den i skiver. Bland risnudler med rødkål, gulerødder, agurk, hakket koriander og cashewnødder.
4. Limedressing: Riv og pres limefrugterne ned i en skål. Rør fiskesauce, sukker og sesamolie i, og hæld dressingen over nudelsalaten. Servér til den sojastegte laks.