Foto: All Over Press Denmark
Vi er klar til picnic! For der er ikke noget skønnere end at pakke frokosten i en kurv og tage den med i skoven, haven, parken eller til stranden. Så skulle det da være, hvis du også havde en lækker omgang hjemmelavet krabbesalat med i kurven.
Her får du gode tips og tricks til at peppe din krabbesalat lidt op.
Opskriften her er lavet med krabbekød, aioli og friske krydderier. Grundelementet er naturligvis krabbekød, men om du bruger aioli eller mayonnaise er op til dig, ligesom du også kan vælge at spæde til med creme fraise for en mere kalorielet udgave. Derudover kan du også bruge andre krydderier, der falder lige i din smag. Hvis du har svært ved at få fingrene i rent krabbekød, kan du også gå på jagt efter det billigere alternativ, surimi.
Surimi er en fiskefars lavet på kulmule eller lyssej. Farsen bliver tilsat smags- og farvestoffer for at give kødet samme karakteristiske nuance af lyserød, som krabbekødet er kendt for. Surimi kan købes i de fleste supermarkeder, hvor de også går under navnet 'crab sticks'.
Læs mere om: