Rødbederne får en let sødlig smag, når de bages, og fetaen giver et salt modspil.
1. Ovnstegte rødbeder og kartofler: Tænd ovnen på 200°. Skrub rødbeder og kartofler. Fordel dem i ét lag i en bradepande; dryp med olie, og krydr med salt og oregano. Bag rødbeder og kartofler i ovnen i ca. 30 minutter, til kartoflerne er møre.
2. Form kødet til hakkebøffer, og pensl hver hakkebøf med sennep. Drys med estragon, og krydr med salt og peber. Steg hakkebøfferne på en pande i 3-4 minutter på hver side.
3. Skyl spinaten grundigt. Vend de bagte kartofler og rødbeder med spinat, og drys med smuldret feta. Servér sammen med de krydrede hakkebøffer.
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Sojamarineret mørbrad med grillede gulerødder og bønner - Få opskriften her
Bagt torsk med grøntsags-crumble - Få opskriften her
Grøntsager og kylling i fad - Få opskriften her
Sommer-spaghetti med asparges, ærter og ostekødboller - Få opskriften her