Lad gerne lidt af den grønne top sidde på, når du renser gulerødderne. Den kan sagtens spises og ser fin ud.
1. Afpuds mørbraden for sener og fedt. Læg den i en frysepose, og hæld sojasauce i posen. Luk posen, og lad mørbraden marinere i mindst 30 minutter i køleskabet.
2. Varm ovnen op til 200°. Læg den marinerede mørbrad i en lille bradepande beklædt med bagepapir, og steg den i ovnen i ca. 30 minutter, til den er netop gennemstegt.
3. Bring en gryde med letsaltet vand i kog. Skrub gulerødderne, og skær top og bund af dem. Steg dem på en grillpande i 3-4 minutter på hver side. Nip bønnerne, og læg dem i gryden med det kogende vand. Lad dem koge i 4 minutter. Hæld vandet fra, og afkøl bønnerne med iskoldt vand, så de beholder den flotte grønne farve. Hak dilden fint. Bland gulerødder, bønner og dild sammen i en skål.
4. Appelsindressing: Rør 5-spice-krydderi sammen med appelsinsaft og olivenolie. Krydr med salt og peber. Hæld dressingen over de lune grøntsager, og servér dem sammen med mørbrad skåret i skiver.