Den røde sauce med tomater og peberfrugt er frisk og spicy på samme tid.
1. Pil og hak hvidløget helt fint. Bland det i kødet sammen med æg, mel, chilisauce og krydderier, og rør det til en fast fars. Tril valnøddestore kødboller med fugtige hænder. Steg dem i lidt olie på panden, så de får farve på alle sider.
2. Tomatsauce: Hak løg og hvidløg, skær peberfrugten i store terninger, og svits det i olie i en gryde. Tilsæt tomater, tacosauce og appelsinsaft. Lad det simre 10-15 minutter, og smag til med salt og peber. Læg kødbollerne i tomatsaucen, og varm dem godt igennem. Servér med friskkogt spaghetti og et drys krydderurt.
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Rispilaf med nødder og barbecueschnitzler - Få opskriften her
Oksesteaks med lilla løgkompot - Få opskriften her