Tilbered grøntsagerne ved lynstegning, så de stadig er sprøde og lækre. Retten kan evt. serveres med kogte nudler som tilbehør.
1. Bræk broccolien i buketter, og skær dem i 1 cm tykke skiver. Snit forårsløg på skrå, og skær hvidløg i tynde skiver. Skær peberfrugt i strimler. Rens champignoner, og skær i tykke skiver. Skyl bønnespirer og grønkål.
2. Ingefærsauce: Skræl og riv ingefæren, og pisk alle dele til saucen sammen.
3. Ristede mandler: Rist mandlerne let på en tør pande. Hæld olie og soja over, og lad det dampe væk. Drys med chili, og hæld mandlerne på et stykke bagepapir.
4. Varm lidt olie godt op i en wok. Rist broccolien et par minutter. Tag den op. Steg peberfrugt, forårsløg og hvidløg 1-2 minutter. Tag det op. Kom lidt ny olie i, og rist grønkål 2 minutter. Tag den op. Hæld ingefærsaucen i, og pisk konstant, til den tykner. Kom alle de stegte grøntsager tilbage i wokken sammen med svampe, og varm kort igennem. Vend bønnespirer i til sidst, og sluk.
5. Smag til med salt og peber. Drys med mandler.
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Krydrede kødboller i chili-tomat-sauce - Få opskriften her
Rispilaf med nødder og barbecueschnitzler - Få opskriften her