Kartofler og gulerødder bliver møre og saftige af at ligge under lammekødet, og du har hele retten samlet i én bradepande.
1. Sennepsmarinade: Skær citronen i både, pres saften fra dem ned i en skål, og gem de pressede citronbåde. Rør sennep sammen med citronsaften. Hak estragonbladene fint. Rør estragon, olivenolie, salt og peber i sennepsmarinaden.
2. Skær fedt og sener fra lammeculotterne med en skarp kniv. Læg culotterne i en frysepose, hæld sennepsmarinaden ved, og ryst posen, så kødet bliver smurt godt ind. Lad kødet marinere på køkkenbordet i posen, mens du klargør grøntsagerne. Tænd ovnen på 200°. Skrub kartoflerne, og skræl gulerødderne. Skær kartoflerne i kvarter, skær gulerødderne i stave, og fordel dem i et jævnt lag i en bradepande. Læg de marinerede lammeculotter ovenpå. Sæt de pressede citronbåde ned her og der. Steg retten i ovnen i ca. 40 minutter. Skær kødet i skiver lige før servering. Servér evt. grøn salat til.