1. Skær lammekødet i tern. Pil og hak hvidløg. Hak mynte, og bland det med hvidløg og olie. Vend kødet i krydderolien, og steg det på en pande i 7-8 minutter. Læg det til side.
2. Stegt aubergine: Skyl auberginen, og skær den i skiver. Steg dem i olie på panden i 3-4 minutter på hver side, til de er gyldne.
3. Hummus med lime: Hæld væden fra kikærterne, og blend dem i en minihakker med salt, limesaft, tahin og spidskommen til en cremet hummus. Justér evt. konsistensen med vand. Rør olie i, og smag til med salt og limesaft.
4. Servering af lammeburger: Skyl tomater, og skær dem i skiver. Pil løget, og skær det i ringe. Skyl og tør spinat. Lun bollerne i ovnen. Flæk bollerne, og saml dem med hummus, tomat, aubergine, løg, spinat, lammekød og evt. mynte.
Få indkøbslisten til hele ugen her
Mandag: Bagt laks med ingefær og quinoasalat - Få opskriften her