1. Tjek kyllingekødet for fjerrester. Pil løget, og hak det fint. Steg chiliflager og peber i olie på en pande. Tilsæt løg, og steg videre. Skub løget lidt til siden, og steg kyllingelårene godt på begge sider. Krydr kødet med fintrevet limeskal, limesaft og salt. Skru ned for varmen, og steg kødet færdigt. Rens bladselleri, og snit dem i skiver på skrå. Vend dem i retten til sidst.
2. TOMATSALAT: Skyl tomaterne, og skær dem i både. Drys basilikumblade over tomaterne. Dryp med olivenolie og balsamico. Servér til kyllingen sammen med limefrugt skåret i både og groft brød.
TIP: Steg evt. kyllingelårene færdige i ovnen ved 200°, efter at du har brunet dem på panden.
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Mandag: Oksekød med broccoli, sorte bønner og nudler - Få opskriften her
Onsdag: Paneret fisk i tacoskaller - Få opskriften her
Torsdag: Grøntsagssuppe med quinoa og hjemmelavet pesto - Få opskriften her
Fredag: Svinemørbrad med fuldkornspasta, feta og avocado - Få opskriften her