1. Steg kødstrimlerne i olie i en wok eller en stor pande i 2 minutter, til de er gyldne. Rens chilien, og skær den i skiver. Skræl og riv ingefær fint. Pil hvidløg, og skær det i tynde skiver. Skyl broccoli, og skær den i buketter.
2. Steg chili, ingefær, hvidløg og broccoli sammen med oksekødet i nogle minutter. Hæld væden fra bønnerne, og bland dem i retten sammen med sojasauce og bouillon. Kog op.
3. TILBEHØR: Kog nudler efter anvisningen på pakken. Afdryp, og vend dem i retten. Rens forårsløg, skær dem i skrå skiver, og vend dem i retten sammen med hakket thaibasilikum, lige før retten skal serveres.
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Tirsdag: Lime-kylling med tomatsalat og groft brød - Få opskriften her
Onsdag: Paneret fisk i tacoskaller - Få opskriften her
Torsdag: Grøntsagssuppe med quinoa og hjemmelavet pesto - Få opskriften her
Fredag: Svinemørbrad med fuldkornspasta, feta og avocado - Få opskriften her