Lav nemme og lynhurtige frikadeller af medisterfars, som blot skal steges på panden. Her får du opskriften på medisterfrikadeller med lun kartoffelsalat.
30 min4 personer
DET SKAL DU BRUGE
500 g medisterpølse
2 spsk. smør til stegning
Lun kartoffelsalat:
1 kg kartofler
1 løg
1 dl grøntsagsbouillon
1 dl æblecidereddike
Salt og peber
1 spsk. Sukker
2 tsk. Dijonsennep
25 g smør
1 håndfuld bredbladet persille
Opskrift – sådan laver du medisterfrikadeller med lun kartoffelsalat
Lun kartoffelsalat: Kog kartoflerne i letsaltet vand, til de er møre. Lad dem køle lidt af, og pil skrællen af. Skær kartoflerne i grove tern.
Pil løget, og skær det i tynde skiver. Bring det i kog i en gryde sammen med bouillon, eddike, salt og peber. Lad gryden simre i 5 minutter, til løgene er helt møre.
Tilsæt sukker, sennep og smør, og rør rundt. Vend kartoffeltern i gryden. Hold kartoflerne lune, mens du steger medisterfrikadellerne.
Smelt smør på en pande, og pres små frikadeller ud på panden fra medisterpølsen. Steg dem gyldne på alle sider. Servér med kartoffelsalat drysset med persille.
Madplaner til hverdagen
Mangler du inspiration til hverdagsmaden? Se vores madplaner, uge for uge: Feminas madplan.