Pil løg og hvidløg, og hak dem fint. Skræl gulerødderne, og skær dem i skiver. Varm olien op i en gryde, og steg hvidløget let. Tilsæt kødet, og brun det godt sammen med chili og kanel. Tilsæt løg, gulerødder og tomatpuré, og lad det simre i 5 minutter. Rens peberfrugterne, og skær dem i grove tern. Vend de flåede tomater, peberfrugter, majs og bønner i gryden, og lad det simre ca. 20 minutter. Smag til med salt og peber. Varm madpandekager i ovnen i 1-2 minutter. Servér pandekagerne med kødsauce, cremefraiche og røde chilier skåret i tynde skiver.
Ingen mexicanske pandekager uden guacamole - få den bedste guacamole-opskrift her.
TIP: Fyldet til madpandekager er nemt at variere. Brug gerne de grøntsager, du har ved hånden.
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Spareribs med barbecuesauce og kartoffelbåde - Få opskriften her
Fish’n’chips med tartarsauce - Få opskriften her
Læs mere om: