
Blend gerne tomatsuppe med en stavblender direkte i gryden. Det er meget nemmere end at bruge en rigtig blender.
1. Pil løg og hvidløg, og hak dem fint. Skræl gulerod og selleri, og skær dem i mindre stykker. Rens peberfrugten, og skær den i grove tern. Skær baconskiverne i mindre stykker. Steg det hele i olie i en gryde. Tilsæt tomatpuré, flåede tomater, tomatjuice, bouillon og timian. Lad det simre i 1 time.
2. Fisk timiankvisten op. Blend tomatsuppe, og smag til med salt og peber.
3. Servering: Servér tomatsuppe med cremefraiche, finthakket rødløg og purløg samt et stykke brød.
TIP: Lad evt. to håndfulde pastaskruer koge med i suppen de sidste 8-10 minutter.
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Spareribs med barbecuesauce og kartoffelbåde - Få opskriften her
Fish’n’chips med tartarsauce - Få opskriften her