Der er godt med grøntsager i denne ret. Variér evt. med andre typer grøntsager, hvis du har noget, du mangler at få brugt op – f.eks. peberfrugt, forårsløg eller blomkål.
Kog nudlerne efter anvisningen på pakken, og afkøl dem under koldt vand i en sigte. Skræl gulerødderne, og skær dem i små stykker. Fjern de yderste blade af spidskålen, og snit kålen helt fint. Skyl broccoli, og bræk den i små buketter. Skyl ingefærstykket, og skær det i små tern (med skræl). Pil og hak løg og hvidløg. Steg ingefær, løg og hvidløg i olie i en wok eller på en dyb pande i 2-3 minutter. Brun svinekødet i wokken ved høj varme. Vend rundt i kødet, tilsæt sojasauce, og steg i yderligere 3 minutter. Tilsæt gulerødder, spidskål og broccoli, og vend det rundt i wokken i 1 minut. Vend de kogte, afdryppede nudler i wokretten, og lad dem varme med i yderligere 3 minutter. Tag panden fra varmen, og vend gomadressing i retten. Pynt med korianderblade.
TIP: Japansk gomadressing fås i asiatiske specialforretninger, større supermarkeder eller dér, hvor du køber sushi.
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
MANDAG: Fuldkornspizza med kartofler og parmaskinke - Få opskriften her
ONSDAG: Burger med gedeost, ærtepesto og råsyltede agurker - Få opskriften her
FREDAG: Stegt rødspættefilet med hasselnødderelish og rissalat - Få opskriften her