Jeg elsker at spise fine små omeletter til aftensmad eller morgenmad. Her får de selskab af en skøn løg-tomat-salat!
1. Vend løgene med citronsaft, sukker og chiliflager, og lad dem trække i 10 minutter. Vend persille, tomater og forårsløg i lige inden anretning. Smag til med salt.
2. Skær squashen i grove, aflange skiver, og steg den i olie på en varm pande, til den er gylden. Krydr med salt.
3. Pisk æg med vand og salt, og steg 2-4 omeletter i lidt olie på en lille, varm pande.
4. Fyld squash i omeletterne, og servér straks med salaten til.
TIP: Du kan grille andre grøntsager til omeletterne, f.eks. aubergine, peberfrugt eller måske svampe.
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
MANDAG: Kyllingefajitas med avokadosalsa - Få opskriften her
TIRSDAG: Fish fingers med yoghurtdip og søde kartofler - Få opskriften her