Agenda
Liv
Popkultur
Sundhed
Mad
Pizza med bacon, chili og aspargesbroccoli
7. april 2020
Af:
Camilla Biesbjerg Markussen
Foto: Line Falck
Giv pizzaen ekstra smag med sprød bacon og et drys chili. Bundene kan du købe dig til på travle dage
15 min
4 personer
Det skal du bruge
2 ruller færdigkøbt pizzadej
100 g mascarpone
salt og peber
200 g bacon i skiver
300 g aspargesbroccoli
2 spsk. olivenolie
1 usprøjtet citron
60 g små kapers
1 tsk. knust tørret chili
Topping
25 g parmesan
1 potte basilikum
Sådan laver du pizza med bacon, chili og aspargesbroccoli
Tænd ovnen på 230° varmluft. Lad 2 bageplader blive varme i ovnen.
Læg pizzadejene på hver sit ark bagepapir.
Smør mascarpone på bundene i et jævnt lag, og krydr dem med salt og peber.
Fordel baconskiverne på de 2 pizzaer.
Skyl aspargesbroccoli, og skær evt. de store igennem på langs. Vend aspargesbroccoli med olie og salt, og fordel dem på pizzaerne.
Riv citron-skallen fint. Drys kapers, tørret chili og citronskal jævnt ud over pizzaerne.
Træk bagepapiret med pizzaerne over på de varme bageplader, og bag dem i ovnen i ca. 15 minutter.
Topping:
Servér pizzaerne rygende varme med friskhøvlet parmesan og friske basilikumblade på toppen.
Velbekomme!
Flere opskrifter på nem og lækker pizza
Se også
Mad
Nem kartoffelpizza med spinat og pancetta
Se også
Mad
Pizza med gedeost, rødbede og basilikumolie
Se også
Mad
Pizzaparty: 10 pragtfulde pizzaopskrifter
Få 8 numre af femina fra kun 229 kr - ingen binding! Få vores tilbud her
Læs mere om:
Opskrifter på pizza
Andre lækre opskrifter
Mad
Mad
Klassisk panforte
Mad
Mad
Jule-cheesecake med kirsebærgelé
Mad
Mad
Jordbær-millefeuille
Mad
Mad
Græskar-cupcakes med frosting
Læs også