1. Rist kartoflerne gyldne og næsten møre i olivenolie på en varm pande. Tilsæt blomkål, og lad den stege med i 5-7 minutter, til både kartofler og blomkål er møre. Tilsæt citronskal og citronsaft, og smag til med salt. Vend hakket persille i lige inden servering.
2. Rist imens hvidløg i olivenolie på en varm pande, det må gerne blive let gyldent. Kom spinat ved, og lad den falde sammen. Krydr med salt, og kom den i en si, så væden drypper af. Vend spinat sammen med quinoa og æg. Form forsigtigt "farsen" til frikadeller, og steg dem i olivenolie på en varm pande i 3-4 minutter på hver side.
Servér frikadellerne med ristede kartofler og blomkål og blandet salat.
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Tirsdag: Oksespyd og quinoa-tabouleh - Få opskriften her
Læs mere om: