1. Blomkålssalat: Skyl og skær blomkålen i tynde skiver, evt. på et mandolinjern. Skyl citronen, og riv skallen fint. Rist hasselnødderne på en tør pande i 2 minutter. Lad dem køle af; gnid hinderne af, og hak nødderne groft. Skyl og nip persillen, og hak den groft. Bland blomkål, citronskal, hasselnødder, persille, kapers og olie i en salatskål. Riv parmesan over salaten, og krydr med salt og peber.
2. Sellerirøsti: Skræl knoldsellerien, og riv den groft på et rivejern. Rør selleri og æg sammen, og krydr med salt og peber. Form selleriblandingen til små pandekager, og steg dem i olie på en pande i 3-4 minutter på hver side, til de er gyldne. Krydr bøfferne med peber, og steg dem i olie på en (grill)pande i 3 minutter på hver side.
3. Servering: Top bøfferne med plukket persille, krydr med salt, og servér med sprøde røsti og blomkålssalat.
TIP: Tag bøfferne ud af køleskabet 15-20 minutter før, så de ikke er iskolde, når de kommer på panden.