Skøn rødbedesuppe der luner i den kolde tid. Når du bruger skyr frem for cremefraiche, bliver peberrodscremen let og proteinholdig.
1. Skræl rødbeder og kartofler, og skær dem i tern. Pil hvidløget, og hak det fint. Varm olie op i en gryde. Steg rødbeder, kartofler, hvidløg og stødt koriander i 2-3 minutter. Tilsæt bouillon, og lad grøntsagerne simre under låg ved svag varme i ca. 30 minutter. Blend suppen med en stavblender, og smag til med salt og peber.
2. Bacondrys: Steg bacon på en pande, til det er sprødt. Lad det dryppe af på fedtsugende papir.
3. Peberrodscreme: Bland skyr og peberrod. Smag til med salt og peber.
4. Servér rødbedesuppe med bacon-drys, peberrodscreme, frisk koriander og godt brød.
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Grøn speltsalat med krydret andebryst – Få opskriften her
Laksefrikadeller og grønkålssalat med granatæbledressing – Få opskriften her
Stegt kylling med rosenkålssalat – Få opskriften her
Stegt flæsk og sprød rødkålssalat med klementiner – Få opskriften her