Salat med krydret kylling
Mad

Salatwraps med krydret kylling

7. juni 2022
Af: Louisa Lorang
Det snaskede, krydrede kyllingefyld smager fantastisk en en sprød salatwrap, og den lette ret er både lækker og sund aftensmad!
2 personer

Ingredienser til salatwraps med krydret kylling

  • 2 kyllingebryster
  • salt
  • 250 g østershatte
  • lidt olie til stegning
  • ¼ dl soja
  • ½ dl østerssauce
  • 1 spsk. honning
  • 1 salathoved
  • 2 gulerødder i julienne
  • 2 forårsløg, fintsnittede

Tilbehør

  • sød chilisauce
  • limebåde
  • evt. kogte ris eller nudler

Opskrift - Sådan laver du salatwraps med krydret kylling

  1. Kom kyllingebrysterne i kogende, saltet vand, og lad dem pochere i 12 minutter.

  2. Sluk for vandet, og lad dem trække færdig i yderligere 8-12 minutter.

  3. Pluk svampene i grove stykker. Kassér den nederste, træede del.

  4. Rist svampene gyldne i lidt olie på en varm pande.

  5. Kom soja, østerssauce og honning ved, og lad det reducere en smule, uden at det brænder på.

  6. Pluk kyllingekødet fra hinanden, og vend det på panden med svampe og sojadressing.

  7. Pluk salatbladene fra hinanden, og sæt dem på et stort fad.

  8. Fyld gulerødder og kyllingefyld i salatbladene, og drys med forårsløg. Servér straks med limebåde og chilisauce, og ris eller nudler efter smag.

TIP: Du kan sagtens servere flere sprøde grøntsager til, f.eks. peberfrugt, kål, kinaradise eller måske dejlige spirer.

Læs også