Her får du en vegetarisk version af de sprøde pandekager med fyld. Tilsæt evt. rejer eller stegt oksekød, hvis du har lyst. Her får du opskriften på vietnamesiske pandekager med fyld (banh xeo)
4 personer
Tid i alt 30 min
DET SKAL DU BRUGE
3 forårsløg
1 dåse kokosmælk
2 æg
300 g rismel
1 tsk. stødt gurkemeje
1 tsk. salt
1½ dl vand
1 spsk. smagsneutral olie
FYLD
2 gulerødder
½ agurk
1 moden mango
150 g bønnespirer
1 håndfuld frisk koriander
1 håndfuld frisk mynte
sød chilisauce
Vietnamesiske pandekager med fyld (banh xeo)
Rens forårsløg, og skær dem i tynde, skrå skiver.
Pisk kokosmælk, æg, forårsløg, rismel, gurkemeje og salt sammen i en skål. Tilsæt vand, indtil du får en flydende pandekagedej.
Bag pandekager af dejen i smagsneutral olie på en varm pande.
Skyl gulerødder og agurk, og skær dem i fine stave. Skær skrællen af mangoen, og skær mangokødet i tynde stave. Skyl bønnespirer og krydderurter. Hak krydderurterne groft.
Servér pandekagerne sammen med grøntsagsfyldet. Find den sød chilisauce frem, så hver især kan forsyne sig selv.
Tilsæt evt. rejer eller stegt oksekød, hvis du har lyst.
Madplaner til hverdagen
Mangler du inspiration til hverdagsmaden? Se vores madplaner, uge for uge: Feminas madplan.
Eller forsøg med én af vores opskrifter fra: 10 opskirfter på nem og hurtig aftensmad