1. Pisk sukker og æggeblommer sammen til en lys og luftig masse med en elpisker. Pisk fløden til skum i en anden skål. Pisk æggehvider og salt helt stive i en tredje skål. Hak de kandiserede frugter, chokolade og pistacienødder. Vend forsigtigt æggemassen sammen med flødeskum og æggehvider, og vend hurtigt frugt, chokolade og pistacienødder i. Fordel semifreddo i formene, dæk dem med husholdningsfilm, og sæt dem i fryseren i mindst 4 timer.
2. Tag dem ud af fryseren ca. 20 minutter inden servering. Vend dem ud af formene, og anret med friske bær
TIP: Kandiseret frugt kan f.eks. være appelsin, melon eller ananas (fås hos asiatiske grønthandlere og i velassorterede supermarkeder).
Opskriften er en del af en komplet italiensk gæstemiddag bestående af carpaccio, spaghetti og semifreddo. Få opskrifterne på forret og hovedret her
Carpaccio med ristede pinjekerner, parmesan og basilikum – Få opskriften her
Spaghetti med rejer, chili og soltørrede tomater – Få opskriften her