1. Kog spaghettien efter anvisningen på pakken. Pil og hak hvidløgene. Steg dem sammen med chiliflager i olie på en pande. Tilsæt de rå rejer uden skal, når hvidløget har fået lidt farve, og lad rejerne stege med i et par minutter. Blend de soltørrede tomater til en jævn tomatmasse i en minihakker, og vend tomatmasse og hvidvin sammen med rejerne på panden. Lad det simre i 2-3 minutter.
2. Vend den afdryppede pasta i rejesaucen, evt. sammen med lidt af kogevandet fra pastaen. Tilsæt citronsaft og lidt af rucolaen. Smag retten til med salt og peber. Servér retten på 4 store tallerkener, og drys med fintrevet citronskal og rucola. Dryp evt. med lidt olivenolie.
Opskriften er en del af en komplet italiensk gæstemiddag bestående af carpaccio, spaghetti og semifreddo. Få opskrifterne på forret og dessert her
Carpaccio med ristede pinjekerner, parmesan og basilikum – Få opskriften her
Semifreddo med kandiseret frugt og chokolade – Få opskriften her