1. QUINOASALAT: Tænd ovnen på 175°. Skær blomkålshovedet ud i mindre buketter, og fordel dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Vend dem i olie, drys let med salt, og bag blomkålen gylden og sprød i ovnen i ca. 30 minutter. Skyl quinoa, og kog den efter anvisningen på pakken.
2. Krydr kyllingefileterne med salt og peber, og vikl 2 skiver serranoskinke omkring hver af dem. Læg kyllingefileterne i et ovnfast fad, og bag dem i ovnen (sammen med blomkålen) i ca. 20 minutter ved 175°, eller indtil de er gennemstegte, og skinken er sprød.
3. DRESSING: Rør alle ingredienserne til dressingen sammen, og smag til, så den er tilpas sød, sur, bitter og salt.
4. QUINOASALAT, FORTSAT: Skyl palmekål grundigt, og skær den i tynde strimler. Læg dem i en skål, dryp 2 spsk. af dressingen over, og massér dressingen ind i kålen, så bladene bliver bløde og lækre. Snit rødkålen fint. Pil rødløget, og skær det i tynde skiver. Bland palmekål og rødkål og løg med quinoa og bagt blomkål. Skær vindruerne i halve, og fordel dem over salaten sammen med mozzarellaen. Dryp resten af dressingen over salaten, og servér sammen med serranokylling.
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Mandag: Wraps med gulerodsfalafler og hvidløgsdressing – Få opskriften her
Tirsdag: Stegt laks med mango-kokos-salsa og kokos-ris – Få opskriften her
Onsdag: Fladbrøds-pizza med græskarsauce og italiensk pølse – Få opskriften her
Fredag: Italiensk oksegryde med rodfrugter – Få opskriften her