PRØV OGSÅ: Laks stegt med soya med nudelsalat
1. KOKOS-RIS: Skyl risene, og kog dem i kokosmælk og vand med lidt salt. Tilsæt evt. mere vand, hvis det bliver nødvendigt.
2. MANGO-BØNNE-SALSA: Hæld vandet fra de sorte bønner, og skyl dem i koldt vand. Skræl og skær mango og avocado i små tern. Pil og hak rødløget fint. Hak koriander groft. Rens og hak chilien helt fint. Rør det hele sammen i en skål, og tilsæt limesaft og olivenolie. Smag til med salt og peber, og stil salsaen i køleskabet indtil servering.
3. Kværn salt og peber over laksen, og steg den på en varm pande i lidt olie og/eller smør – først på skindsiden, så skindet bliver sprødt, og derefter på den anden side, indtil fisken er gennemstegt. Servér med kokos-ris og bønnesalsa.
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Mandag: Wraps med gulerodsfalafler og hvidløgsdressing – Få opskriften her
Onsdag: Fladbrøds-pizza med græskarsauce og italiensk pølse – Få opskriften her
Torsdag: Serrano-kylling og vinter-quinoasalat med blomkål – Få opskriften her
Fredag: Italiensk oksegryde med rodfrugter – Få opskriften her