PRØV OGSÅ: Italienske frikadeller med grøntsagsspaghetti
1. Frikadeller: Rør kød, salt og æg sammen. Rør krydderier og rasp i. Form farsen til små frikadeller. Smør en bradepande med olie, læg frikadellerne i, og dryp med resten af olien. Steg dem i ovnen ved 200° i ca. 15 minutter.
2. Bulgursalat: Kog bulgur efter pakkens anvisning. Hæld vandet fra. Bland bulguren med appelsinsaft og olie.
3. Rødbedesalat med mynte: Skræl rødbeder, og skær i tynde stave. Snit rødkål fint. Skyl æblerne, og skær i tynde stave. Hak mynte og persille, og vend vend alle ingredienser til rødbedesalaten sammen.
4. Cremefraichedressing: Rør ingredienserne sammen, og fordel dressingen over rødbedesalaten.
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Mandag: Janssons fristelser med rødkålssalat - Få opskriften her