1. Hæld mælken over brødkrummerne, og lad det trække i 5 minutter. Rør kødet sammen med de udblødte brødkrummer, salt og peber. Rør fint-revet citronskal, presset hvidløg og finthakket salvie i farsen. Form farsen til små runde kødboller på størrelse med valnødder, og steg dem i olie på en pande i 7-8 minutter på hver side, til de er gennemstegte.
2. Grøntsagsspaghetti: Kog spaghettien efter anvisningen på pakken, men hæld vandet fra, 1 minut før spaghettien er færdigkogt. Skær løg, aubergine og squash i mindre stykker. Varm olien op på en pande, og steg løget i 2 minutter. Tilsæt derefter aubergine og squash, og steg videre i 6-8 minutter. Fordel den afdryppede spaghetti på panden, og varm det hele godt igennem.
3. Servering: Vend de stegte kødboller i grøntsagsspaghettien. Drys med friskrevet parmesan og salvieblade lige før servering.
UGENS ANDRE OPSKRIFTER