Squashsuppe med mandler, mynte og gedeost
Mad

Squashsuppe med mandler, mynte og gedeost

13. juli 2021
Af: Louisa Lorang
En af ugens opskrifter er squashsuppe med mandler, mynte og gedeost. Få opskriften her
2 personer
Tid i alt 30 min

Det skal du bruge

  • 1 lille løg, hakket
  • 2 fed hvidløg, hakkede
  • olivenolie
  • 1 squash, revet
  • 8 dl grøntsagsbouillon
  • 50 g smuttede mandler
  • 1 håndfuld plukket mynte
  • salt og peber

Endvidere

  • 100 g blød gedeost
  • lidt plukket mynte
  • groft brød

Opskrift - sådan laver du squashsuppe med mandler, mynte og gedeost

  1. Sautér løg og hvidløg i olie i en varm gryde. Kom revet squash ved, og lad den sautere med kort. Ingen af delene skal tage farve.
  2. Tilsæt bouillon og mandler, og lad suppen simre under låg i ca. 15 minutter.
  3. Kom mynte i, blend suppen med en stavblender, og smag til med salt og peber.
  4. Anret suppen med gedeost i og lidt mynte til pynt. Servér straks med brød til.

TIP: Er du ikke til gedeost, kan du komme lidt feta i din suppe.

Madplaner til hverdagen

Mangler du inspiration til hverdagsmaden? Se vores madplaner, uge for uge: Feminas madplan.

Læs mere om:

Læs også