https://imgix.femina.dk/media/websites/femina-dot-dk/website/mad/ugens-madplan/2013/03/1313-madplan/1313-mad-onsdag.jpg
Mad

Suppe med fennikel og kylling

2. marts 2022
Af: Louisa Lorang
Foto: Anders Schønnemann
Suppe smager og varmer, når vejret står på kulde. Få varmen af vores suppe med fennikel og kylling. Du finder opskriften her!
2 personer
Tid i alt 25 min

INGREDIENSER

  • 2 kyllingebryster
  • olivenolie
  • 1 løg i både
  • 4 fed hvidløg i tynde skiver
  • 1 fennikel i skiver
  • 200 g cherrytomater, halverede
  • 6 dl kogende grøntsagsbouillon
  • salt og peber
  • ½ bundt bredbladet persille, plukket
  • 1 mozzarella, 125 g

TILBEHØR

  • groft brød

Super nem, sund og smagfuld suppe! Nyd den med brød til, eller kog korn, og kom dem i suppen lige inden servering.

Suppe med fennikel og kylling

  1. Skær kyllingen i strimler, og sautér den i olivenolie i en stor gryde. Kom løg, hvidløg og fennikel på, og lad det sautere med i et par minutter, uden at det tager farve.
  2. Kom tomater i gryden sammen med bouillon. Lad suppen simre under låg i 10 minutter. Smag til med salt og peber, og vend plukket persille i lige inden servering. Top med mozzarella, og servér straks med groft brød til.

TIP: Det er vigtigt at vælge en god grøntsagsbouillon, ellers kan den nærmest gå hen at ødelægge smagen - kig efter en naturlig én uden tilsætningsstoffer.

Læs også