1. Skær kyllingefileterne i mindre stykker. Pil løg og hvidløg, og hak dem fint. Varm olien op på en stor pande, og steg løg og hvidløg godt. Tilsæt kyllingekødet, og brun det godt på alle sider. Tilsæt spidskommen, koriander, garam masala, kardemomme og kanel, og vend kyllingen godt rundt i krydderierne. Hæld kokosmælk, tomatpuré og vand ved, og lad det koge op. Tilsæt yoghurt, og smag til med salt og peber. Kom retten i et ovnfast fad, og lad den stege færdig i ovnen ved 180° i 20 minutter.
2. Tilbehør: Kog jasminris efter anvisningen på pakken. Servér tikka masala med frisk koriander, kogte ris, mangochutney og en lille skefuld yoghurt drysset med garam masala.
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Tærte med broccoli, bacon, ærter og gedeost - Få opskriften her
Kalvepostej med agurkesalat - Få opskriften her
Fiskepakker med grøntsager og pasta med pesto - Få opskriften her
Focaccia med karamelliserede løg, kapers og serranoskinke - Få opskriften her