Opskrift - sådan laver du tomatsuppe og ostebrødsstave med pesto
1. Tænd ovnen på 200° varmluft. Skyl og halvér tomaterne, og hak basilikum groft. Pil og pres hvidløg. Pil løget, og hak det fint. Fordel det hele i en bradepande, og vend det med olie, salt og peber. Sæt bradepanden i ovnen i 20 minutter. Tag den ud, hæld balsamico over, og vend rundt, inden den sættes i ovnen i yderligere 10 minutter. 2. OSTEBRØDSSTAVE MED PESTO: Smør brødskiverne med pesto. Skær dem i stave, og fordel dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Afdryp og riv mozzarellaen i mindre stykker, og fordel dem over stavene. Bag dem på en anden rist end tomatblandingen i ovnen i 10 minutter, til osten er smeltet og let gylden. 3. Hæld bradepandens indhold i en blender sammen med kogende grøntsagsbouillon og tomatpuré. Blend til en cremet konsistens, og smag suppen til.
4. SERVERING: Anret suppen i tallerkener, top med cremefraiche, krydr med peber, og servér ostebrødsstave til.