æggesalat
Mad

Wrap med æggesalat og bacon

8. februar 2022
Af: Louisa Lorang
Foto: Anders Schønnemann
Ugens onsdagsopskrift er wrap med æggesalat og bacon. Få opskriften her
0 personer

DET SKAL DU BRUGE

  • 4 æg
  • 200 g skyr
  • 2 spsk. mayonnaise
  • 1 tsk. dijonsennep
  • 1 spsk. god karry
  • ¾ bakke karse, klippet
  • 1 porre i tynde skiver
  • salt

ANDET

  • 100 g god bacon i skiver
  • evt. lidt olie
  • 1 porre i tynde skiver
  • ¼ bakke karse, klippet
  • 1 æble i både
  • 4 lune tortillaer

Sådan laver du wrap med æggesalat og bacon

  1. Først lavet du æggesalat: Kog æggene hårdkogte i ca. 8-10 minutter. Skyl dem i koldt vand; lad dem køle lidt af, og pil og hak dem.
  2. Rør skyr, mayonnaise, dijonsennep, karry, karse og porre sammen. Smag til med salt, og vend æg i til en æggesalat.
  3. Steg baconen på en tør pande. Tilsæt en smule olie, hvis det er nødvendigt.
  4. Fyld æggesalat, sprød bacon, friske porrer, karse og æble i lune tortillaer; luk sammen, og servér dins wraps med æggesalat og bacon straks.

TIP: Du kan også fylde æggesalat og alt det andet imellem skiver af rugbrød, hvis det skal være lidt grovere.

Prøv også en klassisk kyllingesalat med et lækkert tvist!

Læs også

Bliv medlem af femina+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.