Nogle gange er det simple bare bedst, og det er denne nemme pastaret et fremragende bevis på!
4 personer
Tid i alt 20 min
Det skal du bruge
500 g fersk laksefilet
1 løg
1 spsk. smør
salt og friskkværnet peber
250 g frisk spinat
2½ dl piskefløde
skal og saft af ½ usprøjtet citron
Frisk pasta
500 g friske lasagneplader
salt
Servering
1 håndfuld skovsyre
skal af ½ usprøjtet citron
friskkværnet peber
Sådan laver du frisk pasta med laks og spinat
Pil og hak løget fint. Steg det let i smør i en stor gryde.
Fjern skindet fra laksefileten, og skær laksen i tern. Vend dem forsigtigt rundt i gryden, til de er gennemstegte. Krydr godt med salt og peber.
Skyl spinaten, og vend den rundt i gryden, indtil den falder sammen.
Hæld fløde ved, og lad saucen koge op.
Tilsæt fintrevet citronskal og citronsaft, og smag til.
Frisk pasta: Skær lasagne-pladerne i brede bånd. Kog dem i letsaltet vand i en gryde i ca. 8 minutter, og vend den kogte pasta sammen med laksespinat-blandingen.
Servering: Pynt pastaretten med skovsyre, fintrevet citronskal og et godt drys peber, og servér.