De bløde tacos bliver fyldt med sprød spidskål, krydrede rejer og spicy mayo. Her får du opskriften på tacos med barbecuemarinerede rejer
4 personer
Tid i alt 30 min
DET SKAL DU BRUGE
300 g tigerrejer med skal
2 spsk. olivenolie
2 spsk. koncentreret tomatpuré
1 spsk. brun farin
1 spsk. citronsaft
1 tsk. røget paprika
2 tsk. tørret oregano
1 fed hvidløg
salt og friskkværnet peber
SRIRACHA-MAYO
1 fed hvidløg
2 dl god mayonnaise
1½ spsk. srirachasauce (stærk chilisauce)
2 spsk. citronsaft
salt
TIL SERVERING
½ spidskål
2 modne avocadoer
1 håndfuld frisk koriander
12 små hvedetortillaer
Opskrift - sådan laver du tacos med barbecuemarinerede rejer
Pil tigerrejerne, og lad halerne sidde på. Læg rejerne i en skål, og tilsæt olie, tomatpuré, brun farin, citronsaft, paprika, oregano, revet hvidløg, salt og peber. Rør rundt, og lad rejerne trække i marinaden, mens du klargør resten af måltidet.
SRIRACHA-MAYO: Pres hvidløg, og rør det sammen med mayonnaise, srirachasauce, citronsaft og salt i en skål.
Steg rejerne på en pande, til de er flot gyldne.
SERVERING: Snit spidskålen helt fint. Flæk avocadoerne, fjern stenen, og skær avocadokødet i skiver. Hak koriander groft. Servér rejerne på lune tortillaer med sriracha-mayo og fyld.
Madplaner til hverdagen
Mangler du inspiration til hverdagsmaden? Se vores madplaner, uge for uge: Feminas madplan.