Lav en lynhurtig, drønlækker pizza ved at udskifte den klassiske bund med tortillapandekager. Her får du opskriften på en sprød og lækker tortillapizza med kartofler
15 min4 personer
Tid i alt 30 min
DET SKAL DU BRUGE
8 kartofler
4 hvedetortillaer
2 dl mascarpone
1 håndfuld frisk rosmarin
salt og peber
1 spsk. olivenolie
30 g parmesan
Opskrift - sådan laver du hvid tortillapizza med kartofler
Tænd ovnen på 200°.
Skræl kartoflerne, og skær dem i papirtynde skiver, gerne på et mandolinjern.
Smør tortillaerne med mascarpone, og fordel kartoffelskiver oven på i ét lag.
Drys med rosmarin (gem lidt til pynt), krydr med salt og peber, og dryp med olivenolie.
Bag pizzaerne i ovnen i ca. 15 minutter, til kanten er sprød og kartoflerne let gyldne.
Drys friskhøvlet parmesan og frisk rosmarin over, og servér.
TIP: Tortillapandekagerne kan erstattes med en hjemmelavet pizzabund, flækkede pitabrød eller fladbrød.