Agenda
Liv
Popkultur
Sundhed
Mad
Fajitas med oksekød og avokado
4. august 2021
Af:
Louisa Lorang
Foto: Anders Schønnemann
Ugens fredagsopskrift er fajitas med avokado. Få opskriften her
2 personer
Tid i alt 30 min
Det skal du bruge
1 tsk. stødt koriander
½ tsk. tørret oregano
1 tsk. salt
½ tsk. sukker
½ tsk. chipotlepulver eller cayennepeber
300 g oksekød i strimler (gerne af filet, inderlår e.l.)
Endvidere
olie til stegning
1 grøn peberfrugt i brede strimler
1 rød peberfrugt i brede strimler
1 løg i både
2 fed hvidløg i tynde skiver
saft af 1 limefrugt
100 g revet cheddarost
hakket koriander
Tilbehør
2 modne avokadoer
lidt limesaft
salt
fuldkornstortillaer
god hotsauce
Opskrift - sådan laver du fajitas med avokado
Bland koriander, oregano, salt, sukker og chipotlepulver, og vend kødet i krydderblandingen.
Kom det hele i en frysepose, og lad det trække i minimum 15 minutter.
Steg kødet på en brandvarm pande i lidt olie. Tilsæt peberfrugt og løg og derefter limesaft. Smag til med salt, og drys med revet ost og koriander.
Mós avokadoerne med limesaft og salt, og servér det hele straks med tortillaer og hotsauce.
Herunder finder du flere lækre opskrifter
Se også
Mad
Thailandsk salat med oksekød
Se også
Mad
Tom kha suppe med kylling og tomat
Læs mere om:
fajitas
|
avokado
|
louisa lorang
Andre lækre opskrifter
Mad
Mad
Klassisk panforte
Mad
Mad
Jule-cheesecake med kirsebærgelé
Mad
Mad
Jordbær-millefeuille
Mad
Mad
Græskar-cupcakes med frosting
Læs også