TIP: De her kanelsnegle er også nemme at tage med på arbejde. Behold dem i bradepanden, og vent med at pynte dem med glasur, til du skal servere dem for dine kolleger. De bliver med garanti glade!
Du kender det sikkert godt. Du har lavet de fineste kanelsnegle, omhyggeligt fordelt remoncen og sirligt rullet dejen sammen til perfekt runde kanelsnegle.
Og så kommer du dem i ovnen, hvor de hæver, så de ikke længere er så runde, og remoncen ligger og flyder på bagepladen. Og det er jo ikke dér man vil have alt snasken - det skal jo være inde i kanelsneglen, hvor det hører hjemme.
Men bare rolig - nu er hjælpen her! For det her er den perfekt opskrift på kanelsnegle, der lykkes og hvor alt det lækre snask bliver inde i sneglen. Men hvad er hemmeligheden? Bag dine kanelsnegle i en bradepande, hvor de står helt tæt. Så får du de lækreste kanelsnegle, der er helt bløde, stadig ligner snegle, når de kommer ud af ovnen, og hvor den syndige kanelremonce er blevet inde i dem.