Den luftige, lette aspargessuppe er en skøn forret, der imponerer med både farve og smag. Skal du have gæster til middag, er opskriften på suppe med asparges en god ret at servere, da den kan laves klar på forhånd og gerne serveres kold.
Prøv f.eks. den lækre suppe som forret til nytår – evt. med hvide asparges, når de grønne ikke er i sæson.
Denne opskrift på aspargessuppe laves med grønne asparges, som giver suppen en flot, grøn farve og frisk smag. du har måske også fået aspargessuppe med hvide asparges, som er en klassisk opskrift. Du kan sagtens lave en lækker suppe med både hvide og grønne asparges, men der er en smule forskel i både smag, konsistens og selvfølgelig farve. Vi er vilde med denne opskrift til forret, da suppen får et flot, forårsfriskt udtryk med de grønne nuancer fra asparges, forårsløg og dild.
Suppen med asparges smager skønt, når den serveres med rejer eller andre skaldyr, som kammuslinger eller jomfruhummer. Hvis du vil spise aspargessuppe til hovedret, kan du også servere den med et stykke pocheret fisk. Så har du en let, frisk og sund aspargessuppe til aftensmad, som især er lækkert på en varm sommerdag.
Mangler du inspiration til hverdagsmaden? Se vores madplaner, uge for uge: Feminas madplan.
Læs mere om: