Blinis er en lækker spise, som er nem at servere til både hverdag og fest. Her får du opskriften på hjemmlavede blinis i en lidt anderledes udgave, hvor der er kartoffel i pandekagedejen. KArtoffel-blinis er ekstra bløde, mætter godt og er fyldt med god smag.
Traditionelt serveres blinis med stenbiderrogn, cremefraiche og rødløg, men denne opskrift på blinis med laks er et sikkert hit! den smagfulde, fede rygeostecreme går godt til den røgede laks, som er fersk i smagen. Tilføj også gerne skiver af avocado.
Her serveres de små blinis med koldrøget laks, men pandekagerne kan toppes med laks i mange udgaver. du kan f.eks. også lave blinis med lakserillette, laksemousse eller varmrøget laks.
Laks er meget traditionelt at servere som forret, og stort set alle elsker laks. Men hvorfor ikke forny den traditionelle forret med laks og servere delikate runde blinis med rosetter af røget laks? Blinis med rygeostedip og røget laks er en utroligt elegant forret.
Prøv også: Klassiske blinis med stenbiderrogn