Stegt havtaskefilet er en vaske ægte onsdagsklassiker - her med pasta og squash. Få opskriften her.
4 personer
Tid i alt 30 min
Det skal du bruge
600 g havtaskefilet (du kan også bruge f.eks. kulmule eller lange)
1 æg
100 g friskrevet parmesan
salt og friskkværnet peber
2 spsk. smør + 2 spsk. olie til stegning
Pasta med squash
400 g frisk pasta
1 squash
1 spsk. smør + 1 spsk. olie til stegning
1 bundt dild
evt. 1 bakke rød skovsyre
Stegt havtaskefilet og pasta med squash
Skær fisken i 4 stykker. Pisk ægget sammen i en dyb tallerken.
Hæld parmesan i en anden dyb tallerken. Dup fisken tør.
Vend fisken i æg og herefter i parmesan.
Steg fisken i smør og olie i 4 minutter på hver side, til overfladen er gylden og sprød. Læg fisken til side, og hold den varm.
Pasta med squash: Kog pastaen efter anvisningen på pakken
Skyl squashen, og skær den i tynde strimler.
Steg den i olie og smør på en pande, til den netop falder sammen. Tilsæt den kogte pasta, og vend godt rundt. Hak dilden, og vend den i. Pynt evt. med rød skovsyre, og servér straks.
TIP: Hvis du ikke kan få fat i rød skovsyre, kan du sagtens bruge en anden frisk krydderurt.
Madplaner til hverdagen
Mangler du inspiration til hverdagsmaden? Se vores madplaner, uge for uge: Feminas madplan.